imaginaunaweb.com

Imagina una Web


Octubre 2015

Creació d’aquesta mateixa web, desenvolupant per la ocasió un nou tema de WordPress enfocat a una navegació ràpida i directa, d’aparença clara i poc recarregada. En aquest cas combinem el model de web en una sola pàgina (scroll vertical dividit en seccions), amb la possibilitat d’accedir a les pàgines d’alguns posts en concret. Per aconseguir donar aquest tractament diferent, hem treballat amb la configuració de dos tipus de post: els referents a la secció ‘Serveis’ i els de la secció ‘Treballs’.

Portfoli horitzontal - Imagina una Web

Per fer més amena la presentació de continguts, també s’ha inclós un model de desplaçament horitzontal a l’apartat ‘Treballs’ i una superposició de capes a l’apartat ‘Contacte’ (aquesta última, per a pantalles mitjanes i grans). El formulari de contacte està basat en el plugin de WordPress ‘Contact form 7’, que hem personalitzat amb HTML i CSS (i algun detall de Javascript) per adaptar-lo adequadament a la web en qüestió.

Contact Form 7 personalitzat per imaginaunaweb.com

Com sempre, es tracta d’un tema 100% responsive, no només en l’adaptació del format als diversos dispositius sinó també en la càrrega d’elements condicionada a la pantalla en la que es mostra, per tal de fer més eficient i lleugera la navegació. Tots els scrolls i animacions s’han escrit amb jQuery.

Disseny web adaptable.

 

 

Fes un ull a altres treballs:


« »